FacebookGoogle

 

Склад за детски дрехи

Склад за детски дрехи на едро директно от производител. Жилетки, пуловери и шапки със запазена марка "Kristel Fashion".Сайтът е предназначен за търговци на детски дрехи и всички цени са при покупка НА ЕДРО. Отстъпките са валидни само за пазаруване онлайн НА ЕДРО!

За повече информация и поръчки по телефон:0887712288

bolerosbg

2010
 Болера  Жилетки за бебе Шапки
boykategor
pullgirl
 pulkategor
 Жилетки за момче  Пуловери за момиче  Пуловери за момче
tunikkategor
pom4o
 girlkategor1
 Туники за момиче  Пончо  Жилетки за момиче

 

 

 

 

Склад на едро за бебешки и детски дрехи. Специални условия и отстъпки само за магазини.

Марката KRISTEL fashion предлага детско плетиво с уникален дизайн. Ние предлагаме широка гама от бебешки и детски дрехи- жилетки, пуловери, туники,шапки и шалове. Колекцията включва избрани цветове, подходящи за деца на всяка възраст от бебе до тийнейджър.

Белият цвят е много популярен и подходящ за всякакви поводи- сватба, кръщене или рожден ден. Малките момиченца харесват дрешки в розов, лилав, виолетов и нежен сив цвят. Плетивото , което предлагаме за момчета е в техните любими цветове- светло и тъмно синьо, сиво и червено.

За производството на нашите детски дрехи използваме модерни технологии за по-високо качество на продуктите. Работим с качествени прежди от италианската фабрика "E.Miroglio". Избираме мека прежда с приятен опип. В студиото ни обръщаме внимание на високото качество.

Всички модели плетива за деца с нашата марка са произведени в България. В стремежа си да задоволим вкусовете на нашите клиенти, ние се стремим да предлагаме все по-голямо разнообразие от детски дрехи с много бродерии, щампи и детайли.

 

 

Каталог Топ Сайтове