жилетки
пуловери

склад


Склад за детски дрехи

Склад за детски дрехи на едро директно от производител. Жилетки, пуловери и шапки със запазена марка "Kristel Fashion".Сайтът е предназначен за търговци на детски дрехи и всички цени са при покупка НА ЕДРО. Отстъпките са валидни само за пазаруване онлайн НА ЕДРО!

За повече информация и поръчки по телефон:0887712288

 

Жилетки за момиче

bolero bqlo

rozovo bolero
momiche bolero lila
тъмно лилаво болеро
сиво болеро
червено болеро 

 

Жилетки за момче

Пуловери за момиче

 

 

Пуловери за момче

Склад на едро за бебешки и детски дрехи. Специални условия и отстъпки само за магазини.

Марката KRISTEL fashion предлага детско плетиво с уникален дизайн. Ние предлагаме широка гама от бебешки и детски дрехи- жилетки, пуловери, туники,шапки и шалове. Колекцията включва избрани цветове, подходящи за деца на всяка възраст от бебе до тийнейджър.

Белият цвят е много популярен и подходящ за всякакви поводи- сватба, кръщене или рожден ден. Малките момиченца харесват дрешки в розов, лилав, виолетов и нежен сив цвят. Плетивото , което предлагаме за момчета е в техните любими цветове- светло и тъмно синьо, сиво и червено.

За производството на нашите детски дрехи използваме модерни технологии за по-високо качество на продуктите. Работим с качествени прежди от италианската фабрика „E.Miroglio”. Избираме мека прежда с приятен опип. В студиото ни обръщаме внимание на високото качество.

Всички модели плетива за деца с нашата марка са произведени в България. В стремежа си да задоволим вкусовете на нашите клиенти, ние се стремим да предлагаме все по-голямо разнообразие от детски дрехи с много бродерии, щампи и детайли.

 

 

Каталог Топ Сайтове